Opinie Placówka Partnerska nr 1 w Łańcucie Banku Zachodniego WBK S.A Bzwbk

Adres:
Bank Zachodni WBK
3 maja 9
Łańcut
Powiat łańcucki
Polska
Liczba głosów: 3
Średnia ocena: 3.3333 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.3333
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Niekompetentny personel - siedzące tam "Panie" nie znają oferty banku, dla którego pracują... Wprowadzają klienta w błąd, po czym nie raczą nawet przeprosić za brak wiedzy i zmarnowany przez klienta czas. NIE POLECAM TEJ PLACÓWKI!

Data utworzenia: 5 stycznia 2014, IP: 91.189.217.19

Bardzo dobrze, że jest placówka BZWBK w Łańcucie. Bardzo miła atmosfera, sprawna obsługa. Jestem obsługiwany jak VIP-y w innych bankach. Ta poprzednia opinia dotyczy chyba innej placówki albo wpisu dokonała konkurencja. Innego wytłumaczenia nie ma. Pozdrawiam miłe Panie z BZWBK w Łańcucie

Data utworzenia: 29 stycznia 2014, IP: 83.17.230.5

Zgadzam się z przedmówcą. Jestem klientem tego banku od dawna. Bardzo się ucieszyłem gdy okazało się, iż powstała placówka w moim rodzimym mieście. Pracownice są niezwykle uprzejme i sympatyczne. Zamiast jeździć do Rzeszowa do Oddziału wolę udać się do Placówki w Łańcucie z której zawsze wychodzę z uśmiechem na twarzy. Tak powinno być w każdym banku. P.

Data utworzenia: 29 stycznia 2014, IP: 91.189.222.6

Bardzo mila obsluga, i na pewno kompetentna. Zgadzam się z komentarzem, ze w placowce w BZWBK jest sie obslugiwanym jak VIP w porownaniu do innych okolicznych banków, gdzie najpierw odstoisz co swoje w kolejce a potem dowiesz sie " nie da sie" , "prosze czekac" "ja Pani nic nie poradze". Polecam placówke jak najbardziej.

Data utworzenia: 30 stycznia 2014, IP: 83.24.106.154

BZWBK to mój ulubiony bank w Łańcucie. Załatwiam tam swoje sprawy szybko i w miłej atmosferze, a nie jak np. w PKOBP.

Data utworzenia: 8 sierpnia 2014, IP: 195.20.110.101

potwierdzam bardzo dobrą opinię o placówce w Łańcucie. obsługa bardzo miła lepsza niż w innych oddziałąch

Data utworzenia: 27 sierpnia 2014, IP: 178.43.11.40

do tej placówki idzie się jak do siebie. rodzinna, przyjacielska atmosfera, nawet jak coś się nie da zrobić to jest to tak powiedziane, ze inaczej się to odbiera. Pracownikom bardzo zależy na tym by klient nie odszedł niezadowolony. a przede wszystkim mówią wszystko o kosztach i nie ma rozczarowania.

Data utworzenia: 6 sierpnia 2015, IP: 195.20.110.102

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Bzwbk w miejscowości Łańcut

Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce dotyczącej cookies