Opinie oddział Getin Bank II Warszawa

Adres:
GETIN Bank
Melomanów 4
Warszawa
Polska
Liczba głosów: 3
Średnia ocena: 3.3333 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.3333
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Beznadziejna obsługa, kredytu udziela pracownik, który nie ma o tym pojęcia

Data utworzenia: 19 kwietnia 2012, IP:

Beznadzieja totalna, obsluga niekompetentna, zamknęłam rachunek, a po 3 miesiącachc okazało się, ze nadal mam i do tego jakieś opłaty mi pobierali. MASAKRA !!!!!!!

Data utworzenia: 24 października 2012, IP: 192.168.3.86, 9

Uwaga na Getin Bank i jego produkty…oszuści i naciągacze…poniżej opis i ich sposoby. Wrobili tysiące ludzi na grube miliony….pomimo skarg urzędy nadal pozwalają im na takie przekręty… http://gragieldowa.pl/index.php?go=forum&temat=1536&strona=0&t=Wrobieni-w-Getin-Bank-Uwaga-na-oszustwa-na-lokatach WROBIONY w Getin w Wołominie

Data utworzenia: 6 kwietnia 2013, IP: 83.31.42.219

KWARTALNY Profit…przekręt w Getin Banku na lokatach…mnie wrobili w placówce w Wołominie…w 6miesięcy oskubali mnie na 40%...PRZESTROGA poniżej: http://gragieldowa.pl/index.php?go=forum&temat=1536&strona=0&t=Wrobieni-w-Getin-Bank-Uwaga-na-oszustwa-na-lokatach

Data utworzenia: 6 kwietnia 2013, IP: 83.31.42.219

http://gragieldowa.pl/index.php?go=forum&temat=1536&strona=0&t=Wrobieni-w-Getin-Bank-Uwaga-na-oszustwa-na-lokatach

Data utworzenia: 6 kwietnia 2013, IP: 83.31.42.219

To bardzo zły bank. W tym Getin Banku pracują oszuści i złodzieje. Lokaty "Światowe Bogactwa" i "Strategia Mistrzów" są oszukańcze i fałszywe. Getin Bank jest najgorszym bankiem w Polsce.

Data utworzenia: 3 marca 2014, IP: 78.8.5.96

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Getin w miejscowości Warszawa

Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce dotyczącej cookies