Opinie ING Bank Śląski

Liczba głosów: 15
Średnia ocena: 3.1333 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.1333
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Przyjemnie jest tylko jak się konta otwiera a jak się chce wypłacić pieniądze to ludzie nieraz do schodów stoją a obsługuje 1 pani. Jak miałem papierek z zagranicy do podbicia żeby potwierdzić numery konta to powiedziały że szkoda bo po angielsku a po Polsku to by podbiły. Przywiozłem po Polsku to powiedziały że nie maja obowiązku i nie podbiją a dlaczego to pani nie umiała odpowiedzieć. Cóż pozostało zmienić bank.

Data utworzenia: 25 września 2013, IP: 94.224.39.12

Ryzykowne jest przesyłanie pieniędzy przez internet. Mnie potrącili z konta za przesłanie 3,79( trochę ponad trzy dolary) USD ponad 19 Euro ( na dodatek , z konta ,na którym nic nie było. Pieniądze zostały przesłane do banku , który znajduje się w odległości 1,5 km. Czas trwania 5 dni (sic!). Wydaje mi się, że jest to rekord Guinessa ( zarówno opłata , jak i czas transakcji. Wcześniej , otrzymywałem różnego rodzaju " spamy", abym wziął od nich jakiś kredyt. W związku z powyższym , raczej nie czytam informacji ( niechcianych oczywiście) . Gdy zakładałem konto internetowe poinformowano mnie , że operacje przez internet są darmowe.

Data utworzenia: 16 października 2013, IP: 185.18.143.139

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pracownicy pomagają w razie problemów, polecam tan bank

Data utworzenia: 1 lipca 2014, IP: 31.41.136.128

Jestem zbulwersowana czasem oczekiwania w kolejce 40 minut do kasy w oddziale banku gdansk ul. Rajska , Po południu powinno być więcej osób do obsługi..

Data utworzenia: 30 kwietnia 2015, IP: 94.254.192.22

Witam ! Dziś tj. 14 gr. br. zamierzałem dokonać wpłaty na konto klienta banku. No cóż, czas oczekiwanie nieco przydługi..ale mężnie wytrzymałem. Natomiast Paniusia obsługująca bardzo znerwicowana. W dużym skrócie: wysłuchałem niechcianych komentarzy dot. realizacji mojej sprawy. Jednym słowem: nie ten ,,segment'' i status zawodowy !!!

Data utworzenia: 14 grudnia 2015, IP: 188.33.49.11

Witam. W dniu 15.09.2017r. w Banku Ing Śląski w Kołobrzegu ok. godz. 13:50 chciałem wypłacić pieniądze z konta ale miałem tylko nr konta i dowód osobisty - NIESTETY PANI w Oddziale przy ul Armii Krajowej powiedziała że gotówkę mogę odebrać tylko w Oddziele w KOSZALINIE, ponieważ Oddział Ing Banku Śląskiego w Kołobrzegu nie prowadzi KASY wypłat gotówkowych. Szybciej i z właściwym efektem załatwiłem sprawę na Poczcie Polskie przy 50 m dalej poprzez polecenie przelewu od Małżonki w Szczecinie do poczty w Kołobrzegu. Dla Banku Ing Śląski przesyłam " brudne słowo". Wieloletni klient. ACH.

Data utworzenia: 15 września 2017, IP: 94.254.140.172

Kiedyś była placówka na Górnej Oruni w Gdańsku ale ją zlikwidowano. Aby wypłacić lub wpłacić gotówkę trzeba jechać do Gdańska Głównego. Mało tego tylko banki są w centrum a gdzie zaparkować auto. Zniesmaczony wieloletni klient.

Data utworzenia: 25 września 2017, IP: 213.192.88.221

Twoja opinia o banku
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce dotyczącej cookies