Opinie BGŻ BNP Paribas

Liczba głosów: 11
Średnia ocena: 3.8182 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.8182
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

dwa banki w RWLK to dopiero i co wybrać walczyć o mnie banki

Data utworzenia: 16 sierpnia 2011, IP:

mała ilość bankomatów macierzystego banku na terenie BYTOMIA

Data utworzenia: 26 stycznia 2012, IP:

Hey. Pragnę przestrzec wszystkich, którzy chcą korzystać z usług banku Paribas i poradzić im aby bardzo dokładnie i starannie czytali umowy jakie podpisują i nigdy nie wyrzucali starych umów i dokumentów, które im przyśle bank bo czasami giną im polecenia klientów i zamiast mniejszych rat będziecie płacic jakieś prowizje i wyrównania. Może to co się przytrafiło mi to wyjątek ale nie był bym tak do końca pewien. Ja w każdym razie nic im więcej nie zapłacę i jak skończy się kredyt jaki u nich zaciągnąłem nigdy więcej nie chcę mieć już z nimi kontaktu Wiadomo, kto się na gorącym sparzy to na zimne dmucha. Proponuje szanowny internauto - zanim coś podpiszesz to zastanów sie ze STO RAZY, bo lich nie śpi a banki muszą zarabiać ale nie koniecznie na tobie...

Data utworzenia: 18 lipca 2012, IP:

super bank i miła obsługa

Data utworzenia: 19 lipca 2012, IP:

Bardzo kompetentna kadra. Widać zaangazowanie. Rozmawiałem z p. Dyrektor o rachunku. Od jakiegoś czasu jestem juz klientem.

Data utworzenia: 2 października 2012, IP: 91.189.25.191

Popieram powyższe opinie. Nie ma problemu z załatwianiem spraw. Doradzą itp.

Data utworzenia: 4 kwietnia 2013, IP: 83.5.126.128

Mam konto z premią - niestety z powodu ostatnich zmian w opłatach zrezygnowałem z karty (by nie ponosić opłat) - konto zostało. I w oddziale byłem potraktowany bardzo profesjonalnie, miło i przyjaźnie (mimo, że wiadomo, że zysków nie przyniosę bankowi ;) ). Ale zaproponowano inne produkty bankowe - i się może w przyszłości zastanowię nad nimi.

Data utworzenia: 24 października 2013, IP: 89.66.164.124

Nikt nie odbiera telefonu! A jak sie uda za ktoryms razem dodzwonic to bardzo nie mila obsluga! SKANDAL!

Data utworzenia: 19 sierpnia 2016, IP: 5.173.138.109

Nigdy więcej nie chcę mieć nic wspólnego z tym bankiem, już samo dodzwonienie się i połącznie z konsultantem zakrawa na cud, nie wspominając o traktowaniu klienta jak potencjalnego złodzieja

Data utworzenia: 12 czerwca 2019, IP: 89.64.49.188

Twoja opinia o banku
Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.