Opinie Placówka Partnerska nr 1 w Łańcucie Banku Zachodniego WBK S.A Bzwbk

Adres:
Santander
3 maja 9
Łańcut
Powiat łańcucki
Polska
Liczba głosów: 3
Średnia ocena: 3.3333 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.3333
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Niekompetentny personel - siedzące tam "Panie" nie znają oferty banku, dla którego pracują... Wprowadzają klienta w błąd, po czym nie raczą nawet przeprosić za brak wiedzy i zmarnowany przez klienta czas. NIE POLECAM TEJ PLACÓWKI!

Data utworzenia: 5 stycznia 2014, IP: 91.189.217.19

Bardzo dobrze, że jest placówka BZWBK w Łańcucie. Bardzo miła atmosfera, sprawna obsługa. Jestem obsługiwany jak VIP-y w innych bankach. Ta poprzednia opinia dotyczy chyba innej placówki albo wpisu dokonała konkurencja. Innego wytłumaczenia nie ma. Pozdrawiam miłe Panie z BZWBK w Łańcucie

Data utworzenia: 29 stycznia 2014, IP: 83.17.230.5

Zgadzam się z przedmówcą. Jestem klientem tego banku od dawna. Bardzo się ucieszyłem gdy okazało się, iż powstała placówka w moim rodzimym mieście. Pracownice są niezwykle uprzejme i sympatyczne. Zamiast jeździć do Rzeszowa do Oddziału wolę udać się do Placówki w Łańcucie z której zawsze wychodzę z uśmiechem na twarzy. Tak powinno być w każdym banku. P.

Data utworzenia: 29 stycznia 2014, IP: 91.189.222.6

Bardzo mila obsluga, i na pewno kompetentna. Zgadzam się z komentarzem, ze w placowce w BZWBK jest sie obslugiwanym jak VIP w porownaniu do innych okolicznych banków, gdzie najpierw odstoisz co swoje w kolejce a potem dowiesz sie " nie da sie" , "prosze czekac" "ja Pani nic nie poradze". Polecam placówke jak najbardziej.

Data utworzenia: 30 stycznia 2014, IP: 83.24.106.154

BZWBK to mój ulubiony bank w Łańcucie. Załatwiam tam swoje sprawy szybko i w miłej atmosferze, a nie jak np. w PKOBP.

Data utworzenia: 8 sierpnia 2014, IP: 195.20.110.101

potwierdzam bardzo dobrą opinię o placówce w Łańcucie. obsługa bardzo miła lepsza niż w innych oddziałąch

Data utworzenia: 27 sierpnia 2014, IP: 178.43.11.40

do tej placówki idzie się jak do siebie. rodzinna, przyjacielska atmosfera, nawet jak coś się nie da zrobić to jest to tak powiedziane, ze inaczej się to odbiera. Pracownikom bardzo zależy na tym by klient nie odszedł niezadowolony. a przede wszystkim mówią wszystko o kosztach i nie ma rozczarowania.

Data utworzenia: 6 sierpnia 2015, IP: 195.20.110.102

Potwierdzam pierwszą opinię, że personel jest niekompletny. Panie może i są miłe i sympatyczne, ale na tym się kończą ich zalety. Już kolejny raz zostałam wprowadzona w błąd i nie dostanę obiecanej premii za przeniesienie wynagrodzenia, bo założyłam konto trzy dni przed rozpoczęciem promocji, bo pani była niezorientowana od kiedy się zaczyna. I nie mówcie, że każdemu może się zdarzyć, bo ja też tak tłumaczyłam na początku, ale to nie jest ani pierwszy ani drugi raz, kiedy ktoś w tej placówce mnie źle poinformował. Gdybym nie wzięła tam kredytu hipotecznego, z którym też była cała masa problemów, to na pewno bym się wypisała z tego banku, żeby nie mieć więcej do czynienia z tymi ludźmi. Wierzcie lub nie, ale na każdym kroku muszę sprawdzać czy aby na pewno otrzymałam rzetelną informację. Wszystko pięknie ładnie śmiechy chichy a później jest inaczej niż miało być. Za każdym razem albo pani coś zapomni albo pomyli. Może nie bank jest zły, ale na pewno ten oddział w Łańcucie. Jak chcecie to korzystajcie - ja nie polecam.

Data utworzenia: 29 grudnia 2018, IP: 5.173.40.115

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Bzwbk w miejscowości Łańcut

Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.