Opinie oddział Getin Bank IV Punkt Obsługi Klienta w Warszawie

Adres:
GETIN Bank
Świętokrzyska 14
Warszawa
Polska
Liczba głosów: 2
Średnia ocena: 1.0 na 5.0
  • Średnia ocena: 1.0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

http://gragieldowa.pl/index.php?go=forum&temat=1536&strona=0&t=Wrobieni-w-Getin-Bank-Uwaga-na-oszustwa-na-lokatach

Data utworzenia: 6 kwietnia 2013, IP: 83.31.42.219

Uwaga na Getin Bank i jego produkty…oszuści i naciągacze…poniżej opis i ich sposoby. Wrobili tysiące ludzi na grube miliony….pomimo skarg urzędy nadal pozwalają im na takie przekręty… http://gragieldowa.pl/index.php?go=forum&temat=1536&strona=0&t=Wrobieni-w-Getin-Bank-Uwaga-na-oszustwa-na-lokatach WROBIONY w Getin w Wołominie

Data utworzenia: 6 kwietnia 2013, IP: 83.31.42.219

KWARTALNY Profit…przekręt w Getin Banku na lokatach…mnie wrobili w placówce w Wołominie…w 6miesięcy oskubali mnie na 40%...PRZESTROGA poniżej: http://gragieldowa.pl/index.php?go=forum&temat=1536&strona=0&t=Wrobieni-w-Getin-Bank-Uwaga-na-oszustwa-na-lokatach

Data utworzenia: 6 kwietnia 2013, IP: 83.31.42.219

getin bank to najgorszy bank w Polsce.

Data utworzenia: 11 marca 2014, IP: 78.8.0.2

Witam bardzo jestem zadowolona z tego Banku .Lecz proszę przekazać w Dyrekcji iż Pani Izabela Lachor mieszkająca w Lędzinach siedząca w odziale zamkniętym w stronę Katowic , Jest osobą konflikotową oraz nie współpracującą dobrze z koleżanakmi wszystkie się jej boją bo główną szefową jest jej ciocia od jej męża Lachor .Bardzo nam się to nie podoba.Dlatego iż wypływają zbyt ważne informacje o klientach rozgadując po Lędzinach czy Hołdunowie.Nie dotrzymuje praw które powinna zatrzymać dla siebie.

Data utworzenia: 22 lutego 2015, IP: 91.150.143.203

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Getin w miejscowości Warszawa

Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.