Opinie oddział PKO BP O 1 Dąbrowa Tarnowska

Adres:
PKO Bank Polski
Jagiellońska 1
Dąbrowa Tarnowska
Powiat dąbrowski
Polska
Liczba głosów: 5
Średnia ocena: 3.0 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Fatalna organizacja pracy, niekończąca się kolejka do kas, niekompetencja, klienci instytucjonalni bez kolejki a pozostali pół godziny, a może godzinę w kolejce. Nigdy więcej, gdybym nie musiał.

Data utworzenia: 27 września 2012, IP: 83.1.81.90

Kompletna porażka a nie bank. Wieczna kolejka do kas. Klienci jak zło konieczne a ostatnio żeby się nie przepracować to obsługa od 9 godz dopiero. Wszystko fajnie gdyby ktoś to ogłosił wcześniej nie mówiąc o stronie internetowej gdzie do tej pory jest od 8 . I czekaj godzinę przed drzwiami jak d... po swoje. Jedna gwiazdka to i tak o pięć za dużo

Data utworzenia: 21 sierpnia 2017, IP: 178.42.52.142

Tragicznie.personel do wymiany.niemily, niesympatczny.porażka.

Data utworzenia: 28 grudnia 2017, IP: 80.54.75.1

Godzina w kolejce o kazdej porze.

Data utworzenia: 30 września 2018, IP: 37.47.100.130

Najgorszy bank w okolicy minus 1 gwiazdka za obsluge

Data utworzenia: 9 października 2018, IP: 188.146.69.156

Niekompetentna obsługa, rozmowy przez telefon podczas realizacji transakcji z klientem, nieczynny bankomat.

Data utworzenia: 6 czerwca 2019, IP: 217.98.53.176

Katastrofa

Data utworzenia: 12 listopada 2019, IP: 31.0.32.156

Przy kasie obsluguje sie kredyty, inf o lokatach itp, wiec obsluga trwa i trwa. Koszmarny oddzial, do zamkniecia! Mala strata

Data utworzenia: 13 listopada 2019, IP: 80.48.175.115

Z banku zrezygnowałem kilkanaście lat temu powód niewiedza pracowników, chamstwo brak organizacji. Dziś 13.11.2019 r. godz. 15, 10 środkowe stanowisko to samo ignorancja, chamstwo, fatalny bank, gdzie dyrektor. Szanowni Państwo omijajcie to coś. Pozdrowienia dla tej pani, niska owalna na twarzy bez okularów. Nic się pani nie zmieniła z zachowania dziwie się że trzymają takie coś.

Data utworzenia: 13 listopada 2019, IP: 188.146.228.51

tragedia, niekończąca się kolejka o każdej porze. W tym samym czasie Bank Spółdzielczy miał kolejkę pod same drzwi i w 15-20 minut obsłużył wszystkich, a w PKO w jednym okienku dalej stała ta sama osoba, w drugim była obsłużona 1. Bez komentarza

Data utworzenia: 20 stycznia 2020, IP: 80.54.72.45

W końcu nową obsada. Mam nadzieję,że utrzymają się dłużej bo widać pierwszy raz od dawna uśmiech i sympatyczne podejście. Kolejki były, są i będą, ale zawsze są bakomanty dla tych wszystkich którzy chcą sprawdzić stan konta albo wypłacić 100zl.

Data utworzenia: 10 lutego 2020, IP: 217.98.53.32

Najgorsza obsługa klientów jaką do tej pory zaobserwowalam przy licznym korzystaniu z innych banków.Pani dyrektor taka uprzejma,że na interwencję co do fatalnej organizacji pracy, z buta odpowiada,że pracownicy banku mogą obsługiwać klienta nawet cały dzień.

Data utworzenia: 14 lutego 2020, IP: 83.4.193.41

zawsze jestem obsłużona bez zastrzeżeń.Czasami trzeba trochę dłużej postać Kiedy ja zwróciłam się z do Pani Dyrektor w pomoc obsługi mojej chorej mamy , by nie było to dla Niej uciążliwe -bardzo nam pomogła.Dziękuję Pracownikom

Data utworzenia: 19 lutego 2020, IP: 85.28.137.29

Dlaczego bankomaty nie działają? ????

Data utworzenia: 7 maja 2020, IP: 31.0.45.39

Witam, dziś przerzyłem szok. Po pierwsze nie było dziś kolejek banku, byli klienci ale 3 kasy otwarte i kolejka topniała szybko. Po drugie bardzo sympatyczna pani pomogła mi pierwszy raz wybrać pieniądze w bankomacie.Teraz już sobie poradzę sam. Jakby się tak każdy nauczył to by było bez czekania.Pozdrawiam obsługę w banku

Data utworzenia: 18 maja 2020, IP: 217.98.53.32

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Pko w miejscowości Dąbrowa Tarnowska

Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.