Opinie oddział PKO BP O 1 Lubliniec

PKO Bank Polski
Adres:
Paderewskiego 9
Lubliniec
Powiat lubliniecki
Polska
Liczba głosów: 1
Średnia ocena: 3.0 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Koszmar,obsługa śpi.Czekasz po 2 lub 3 gdz.w kolejce będąc 4.

Data utworzenia: 17 czerwca 2020, IP: 188.147.53.156

Serdeczne podziękowanie dla Pani Sabiny Strzelbickiej- opiekuna bankowego- za pełen profesjonalizm, wysokie zaangażowanie oraz wysoką kulturę osobistą. Serdecznie dziękuję i polecam wszystkim. Beata Dudek

Data utworzenia: 28 lipca 2020, IP: 83.26.167.112

Serdeczne podziękowania dla Pani Sabiny Strzelbickiej-Opiekuna Bankowego-za pełen profesjonalizm, wysokie zaangażowanie oraz wysoką kulturę osobistą. Dziękuję i polecam Beata Dudek

Data utworzenia: 28 lipca 2020, IP: 83.26.167.112

Serdeczne podziękowania dla Pani Sabiny Strzelbickiej-Opiekuna Bankowego-za pełen profesjonalizm, wysokie zaangażowanie oraz wysoką kulturę osobistą. Dziękuję i polecam Beata Dudek

Data utworzenia: 28 lipca 2020, IP: 83.26.167.112

Niestety duży minus za wypłatę dużej ilości gotówki w okienku kasowym gdzie oczekujący klienci mogą usłyszeć i zobaczyć kwotę transakcji. Na moją uwagę w tej kwestii usłyszałam że pomieszczenie oznaczone literką B ( wnoszę że tam odbywają się takie transakcje ) jest zajęte. Czy dużym kłopotem było poinformować mnie o tym fakcie ( zwłaszcza że musiałam pani okienkowej powiedzieć w jakim celu przychodzę ) i zasugerować poczekanie aż osoba obsługująca będzie wolna. To jest niekompetencja i brak profesjonalizmu.

Data utworzenia: 12 listopada 2021, IP: 185.230.227.97

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Pko w miejscowości Lubliniec

Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.