Opinie oddział PKO BP O 8 Toruń

PKO Bank Polski
Adres:
Dziewulskiego 12
Toruń
Polska
Liczba głosów: 5
Średnia ocena: 3.2 na 5.0
  • Średnia ocena: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Fatalna kompetencja-byłam obsługiwana przez p.Małgosię-nie pamiętam nazwiska-szczuplutka ani-ale ta szczupłość szła w parze z arogancją-więcej tam nie pójdę

Data utworzenia: 18 grudnia 2013, IP: 89.229.16.5

Czas oczekiwania w tym oddziale to żart . Niestety muszę odwiedzać ten oddział dość często a czas oczekiwania w kolejce od 1 godziny do dwóch.

Data utworzenia: 12 października 2021, IP: 31.0.46.97

Odział 8Torun miła obsługa Dziękujemy za miłą obsługę p. Joannie Kaszuba.

Data utworzenia: 21 czerwca 2022, IP: 83.11.198.159

Bardzo miła i profesjonalna obsługa jak zwykle. Bardzo Dziękujemy przemiłej Pani Joannie K.

Data utworzenia: 21 czerwca 2022, IP: 37.77.155.52

Przemiła kompetentna obsługa .Pani Anna Wyrfel pardzo pomocna i niezwykle cierpliwa.Mimo mojego kalectwa( silny niedosłuch ) cały czas ze spokojem powtarzała ,to co nie usłyszałam.Buzia uśmiechnięta i pogodna. Tam każdy odwiedzający tę placówkę czuje się szanowany i lubiany.Dziękuję

Data utworzenia: 22 czerwca 2022, IP: 89.229.4.253

Przemiła profesjonalna obsługa.Pani Anna Wyrfel z ogrmomem cierpliwości ( mam silny niedosłuch) wielokrotnie powtarzała to,co nie dosłyszałam.Cały czas ciepły uśmiech i pełne zrozumienie mojego problemu.Wszystko załatwione pomyślnie.Dziękuję bardzo P.Anno.Polecam ten Oddział każdemu ,kto potrzebuje załatwić swoje sprawy z bankiem. Jesteście SUPER.

Data utworzenia: 22 czerwca 2022, IP: 89.229.4.253

Przemiła profesjonalna obsługa.Pani Anna Wyrfel z ogrmomem cierpliwości ( mam silny niedosłuch) wielokrotnie powtarzała to,co nie dosłyszałam.Cały czas ciepły uśmiech i pełne zrozumienie mojego problemu.Wszystko załatwione pomyślnie.Dziękuję bardzo P.Anno.Polecam ten Oddział każdemu ,kto potrzebuje załatwić swoje sprawy z bankiem. Jesteście SUPER.

Data utworzenia: 22 czerwca 2022, IP: 89.229.4.253

Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Bardzo sympatyczna Pani Iwona Stopińska, która jest dobrym doradcą w sprawach finansowych.Polecamy Panią Iwonę Stopińską , która godnie reprezentuje swój Bank PKO Oddział w Toruniu. Podziękowania dla Pani Iwony Stopińskiej. Polecamy ten oddział. Barbara i Janusz Marcinkiewicz.

Data utworzenia: 25 czerwca 2022, IP: 188.47.96.82

Bardzo perfekcyjna i sympatyczna obsługa.Pani Małgosia Łukiewska prowadzi moje finanse od wielu lat, udziela szczegółowych informacji o najlepszych lokatach pieniędzy, pilnuje terminów wpłat. Zawsze dokładna i bardzo obowiązkowa a przy tym uśmiechnięta. Dziękuję i polecam. Marek Walenta

Data utworzenia: 28 lipca 2022, IP: 83.11.119.73

Twoja opinia o oddziale

Zobacz najbliższe oddziały banku Pko w miejscowości Toruń

Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.