Opinie PKO Bank Polski

Liczba głosów: 10
Średnia ocena: 2.9 na 5.0
  • Średnia ocena: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

Żenada. Niekompetencja pracowników na czele z panią dyrektor. Jeżeli macie wybór radzę unikać tej placówki.

Data utworzenia: 28 lipca 2011, IP:

Fachowa obsługa pracowników, wysoka kultura , polecam ten Bank , Z wielką przyjemnością wchodzę do tego Banku

Data utworzenia: 27 sierpnia 2011, IP:

Marna obsluga klienta :(

Data utworzenia: 7 września 2011, IP:

Super bank . Brak jakis komplikacji. Tani i wygidny bank polecam

Data utworzenia: 5 grudnia 2011, IP:

Ten bank to totalna porażka bez kas, albo tylko czynne do 17.00,niczego nie mozna zalatwić,ale jest mało ludzi,pewnie dlatego że nikt nie chce korzystać z usług tego pseudobanku.

Data utworzenia: 10 maja 2012, IP:

Jak ma się komornika na koncie to porażka , nie można wypłacić z bankomatu ani zrobić przelewu przez internet

Data utworzenia: 9 listopada 2012, IP: 178.182.177.92,

Ipko rewelka

Data utworzenia: 4 kwietnia 2013, IP: 83.5.126.128

szkoda tylko ze polowa ochotnicy ma kredyty o ktorych nie wiedziala a zaciagneli je pracownicy oddzialu banku....klamstwa i oszustwa

Data utworzenia: 21 sierpnia 2013, IP: 89.204.135.67

Porażka, obsługa podmiotów gospodarczych to jedna wielka masakra. Absolutnie nie polecam!!!

Data utworzenia: 26 marca 2014, IP: 37.130.17.6

Koszmar, niesolidny, utudniony kontakt, obsługa niesłowna. Nie ma to jak za dyrektora Winnickiego, kiedy klient był szanowany i zadowolony z obsługi. Teraz - kompletne dno !!!!!!!!

Data utworzenia: 24 kwietnia 2014, IP: 91.208.55.16

Pomyliłeś chyba z konkurencją. Tutaj nigdy nie było dyrektora Winnickiego, więc nie szkaluj tego banku

Data utworzenia: 5 lipca 2016, IP: 83.21.210.146

Twoja opinia o banku
Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.