Opinie SMS365

Informacje o firmie pożyczkowej

Informacje o firmie pożyczkowej

Liczba głosów: 0
Średnia ocena: Brak
  • Średnia ocena: brak
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opinie:

ja bardzo polecam ofertę tej firmy, wszystko jest przejrzyste, a w razie czego konsultanci zawsze służą nam swoją pomocą - to naprawdę kompetentni fachowcy, na dodatek z ludzkim podejściem, co w dzisiejszych czasach zdarza się naprawdę rzadko niestety :(

Data utworzenia: 5 sierpnia 2015, IP: 37.47.13.87

Polecam tę firmę, niewiele formalności, pieniądze na koncie bardzo szybko, nie pytają o szczegóły. Na pewno przebiega to wszystko o wiele sprawniej niż w bankach ;)

Data utworzenia: 18 sierpnia 2015, IP: 37.47.13.205

Zdecydowanie polecam, lepszej i szybszej oferty na polskim rynki nie da się znaleźć, a wierzcie mi - wiem, co mówię ;)

Data utworzenia: 2 września 2015, IP: 31.61.138.51

Zdecydowanie polecam każdemu w ciężkiej sytuacji, kto nie ma czasu na czekanie - tu pieniądze na koncie znajdują się błyskawicznie!

Data utworzenia: 15 września 2015, IP: 31.61.138.137

Witam serdecznie. Jako przedstawiciel firmy SMS365 pragnę gorąco zachęcić Państwa do skorzystania z naszych usług. W celu zapoznania się z naszą ofertą zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej. Pozdrawiam.

Data utworzenia: 30 września 2015, IP: 31.61.139.153

rowniez potwierdzam pozytywne opinie. niedawno korzystalem i sie nie zawiodlem. wroce w razie potrzeby (odpukac!). pozdrawiam i polecam ;)

Data utworzenia: 26 listopada 2015, IP: 31.61.138.182

Witam serdecznie. Dziękuję za wszystkie opinie i sugestie w imieniu firmy. W razie pytań zapraszam do kontaktu z naszymi konsultantami. Pozdrawiam, Ekspert_SMS365

Data utworzenia: 17 stycznia 2016, IP: 5.60.51.22

Zdecydowanie polecam! W chwili, gdy myślałam, że dla mnie nie ma już ratunku, oni mi pomogli. Niewiele dokumentów do pożyczki, sympatyczna obsługa, wszystko jasne od samego początku. Ciężko ich nie polecić

Data utworzenia: 17 stycznia 2016, IP: 5.60.51.22

Skorzystałam z tej pożyczki ponad rok temu po tym jak uzyskałam odmowę w banku. Wtedy była to jedna z ciekawszych propozycji. bez Biku i racjonalne zasady pieniądze na następny dzień już były na koncie wiec można polecić .

Data utworzenia: 17 stycznia 2016, IP: 5.60.51.22

Twoja opinia o firmie pożyczkowej
Nowe zasady dotyczące cookies. Używamy plików cookies do zapewnienia Ci wygodnego korzystania z serwisu, gromadzenia danych analitycznych i statystycznych oraz wyświetlania reklam dostosowanych do Twoich preferencji i przeglądanych treści. Kontynuując przeglądanie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies w powyższym celu przez nas (Kontomierz.pl sp. z o.o.) i naszych partnerów. Możesz zmienić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies, w tym zablokować te pliki, w ustawieniach przeglądarki. W związku z korzystaniem z serwisu przetwarzamy również dane osobowe. Zapoznaj się z polityką prywatności Kontomierz.pl, aby dowiedzieć się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych i plikach cookies.